Over onz

Laten we praten over Albaik Sweets

We maken allerlei westerse, mediterrane gerechten, zoetigheden en desserts, zoals Baklava, Nawashef, Cookies, Kubeh, Borek, Tabouleh, Baklava, Kunafa, Salades en nog veel meer.

Bestel online het beste Arabische en Syrische eten en snoep in Rotterdam, en laat het overal in Rotterdam en Nederland bezorgen. Zoek gewoon naar de beste online Syrische en Arabische snoepwinkel bij mij in de buurt of een bakkerij in Rotterdam.

Als je op zoek bent naar de beste taarten om online te bestellen in Rotterdam, dan is Albaik snoep dit keer de juiste keuze. We laten je een feest zinvoller maken met de beste smaken. Je kunt vanuit elke hoek online je bestelling plaatsen voor taartbezorging in Rotterdam. Wij geloven dat cake niet alleen een belangrijk onderdeel is van uw feest, maar dat het ook een reden is om herinneringen te maken die u jarenlang koestert. Als u zich afvraagt ​​waar u de beste bakkerijwinkel bij mij in de buurt kunt vinden, kunt u op ons rekenen zonder verder na te denken over uw beslissing. Onze snoepwinkel in de Middlelandstraat is uw perfecte keuze om uw gelegenheid tot een verrukking te brengen.

Syrisch voedsel dat we maken